Call Us: +40756.540.540
Follow Us:

Servicii oferite

Serviciile pe care le oferim

Training-uri de Management si Resurse Umane

Training-urile de Resurse Umane presupun metode de recrutare si de motivare pentru personal.

Consultanta de Management in Business

Ne recomanda o experienta de Management de Succes in Imbunatatirea proceselor, cat si reinventarea unui business incat sa obtii rezultatele dorite atat pentru compania ta cat si pentru oamenii care o construiesc.

Social Media Marketing

Retelele de socializare au devenit forum pentru publicitatea oricarei companii. Asigura-te ca ai campanii bine targhetate si produsul tau ajunge la cumparatorul dorit!

Suport IT si servicii de publicitate

Lucrurile nu merg in directia dorita in business ul tau? Haide sa optimizam costurile lunare aferente publicitatii online si sa gasim variantele convenabile pentru aparatura pe care o folosesti pentru a avea un profit rapid! Te consiliem prin crearea de campanii publicitare care sa iti maximizeze procesul de recrutare.

Solutii IT si tehnice

Oferim cele mai bune solutii pentru probleme tale la aparatura tehnica si rezolvare pentru problemele cu softurile de care te lovesti. Asiguram maintenanta!

Training-uri in Transporturi

Sustinem la sediul clientului training-uri pentru casele de expeditii de tip start-up, cat si pentru cele in dezvoltare. Daca nu stii ce varianta e mai convenabila a fi aleasa in domeniul Transporturi, atunci venim cu solutia pentru tine in urma unei analize a nevoilor tale.

Want to work with us?

Vrei sa lucram la proiectul tau? si dedesubt : Nu ezita sa ne ceri o oferta si sa vezi ce avem de oferit business-ului tau!

Contacteaza-ne!

Vip Business
  • Adresa: Str Dristorului, Sector 3, BUCURESTI
  • Telefon: +40756.540.540
  • Email: office@vip-biz.ro
  • Luni - Vineri: 10:00 - 19:00
    Sambata: 13:00 – 17:00
    Duminica: Inchis
© 2024 «Vip Business». Toate drepturile rezervate | Concept si design easy-smart-web.com